27 Μαρτίου 2013

Γίνεται ταινία η ζωή του Πιστόριους

Στο Χόλιγουντ επεξεργάζονται ήδη την ιδέα να γυρίσουν ταινία τη ζωή του Οσκαρ Πιστόριους, με αφορμή φυσικά τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ. Μία υπόθεση που ακόμη βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει και βρίσκεται στα δικαστήρια. Πηγές που επικαλείται η Daily Mail παραγωγοί που σκέφτονται να υλοποιήσουν το... σενάριο της ζωής του διάσημου παραολυμπιονίκη θεωρούν ιδανικό για το ρόλο τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η επικρατέστερη για τον ρόλο της άτυχης Ρίβα Στίνκαμπ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σαρλίζ είναι επίσης Νοτιοαφρικανή και στην παιδική της ηλικία είχε βιώσει από πρώτο χέρι τη βία κατά των γυναικών στη χώρα της καθώς ο πατέρας της κακοποιούσε τη μητέρα της. Εκείνη κάποια στιγμή σε αυτοάμυνα τον σκότωσε και το δικαστήριο την αθώωσε.

Οσο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ πηγές από το Χόλιγουντ αναφέρουν: «Ο Ράιαν έχει τον μαγνητισμό που χρειάζεται για να επιτύχει η συγκεκριμένη ταινία, άσε που έχει κι αυτό το μυστήριο γύρω του. Κι αν δημοσίως λέει ότι θέλει να ξεκουραστεί από τον κινηματογράφο, οι αρμόδιοι θα δώσουν μάχη για να τον πείσουν μόλις ολοκληρωθούν τα σενάρια».


Πηγη: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου