30 Μαρτίου 2013

4 Απριλίου το Facebook θα ανακοινώσει Android smartphone;

Μέλη του τύπου απ’ όλο τον κόσμο, άνοιξαν τα inbox τους νωρίτερα και είδαν μία πρόσκληση από το Facebook, για την 4η Απριλίου που λέει: Ελάτε να δείτε το νέο μας σπίτι στο Android. Ενώ η πρώτη σκέψη κάποιου θα ήταν ότι θα αναφερθούν στην Android εφαρμογή του Facebook, τα τελευταία updates που έχουν πραγματοποιηθεί, σε αυτή, δεν μας επιτρέπουν να διακρίνουμε κάτι «καινούριο» που δεν έχει γίνει ακόμα. Έτσι, ενισχύονται οι εικασίες ότι το κοινωνικό δίκτυο θα ανακοινώσει ένα Facebook smartphone, πιθανότατα σε συνεργασία με την HTC.

Άλλες εικασίες από δημοσιογράφους του χώρου μιλούν για ένα νέο customized λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android, αλλά που έχει και τέτοια ενσωμάτωση του Facebook που, κανείς δεν θα μπορεί να δει τη διαφορά. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανόν, να δούμε μία Android συσκευή να παρουσιάζεται την 4η Απριλίου.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο «αρχηγείο» του Facebook, στο Menlo Park και το τελευταίο event που έγινε εκεί, ήταν η παρουσίαση του νέου Newsfeed. Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις όμως, όλοι πιστεύουν πως θα επιβεβαιωθούν τα reports που διέρρευσαν σχεδόν ένα χρόνο πριν, που ήθελαν το Facebook να ασχολείται επισταμένως με το λανσάρισμα μίας νέας συσκευής. Άλλωστε, σχεδόν το ήμισυ των χρηστών του, είναι «κινητοί». Για να δούμε…

digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου