6 Φεβρουαρίου 2013

Κατσουράνης ο τέταρτος!


Τιμητική διάκριση για τον Κώστα Κτασουράνη από την UEFA με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό συμμετοχών στην Εθνική ομάδα Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Κώστα Κατσουράνη. Ο διεθνής χαφ θα τιμηθεί από την UEFA στο πλαίσιο των βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομοσπονδιών-μελών της, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει εκατό συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες τους.

Η βράβευση στον «Κατσούρ» θα γίνει λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στην Ελβετία και την τελετή απονομής του συλλεκτικού μεταλλίου θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κατσουράνης έφτασε τις εκατό συμμετοχές στη νίκη επί της Σλοβακίας, στην Μπρατισλάβα τον περασμένο Οκτώβριο. Σήμερα το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Άγγελο Μπασινά και να γίνει ο τρίτος διεθνής σε συμμετοχές πίσω από τους Γιώργο Καραγκούνη και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η πρώτη φορά που αγωνίστηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών ήταν επί Ρεχάγκελ σε φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σουηδία στις 20 Αυγούστου 2003. Η «γαλανόλευκη» είχε επικρατήσει με 2-1 και ο Κατσουράνης είχε περάσει αλλαγή στο 60΄ στη θέση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Αναλυτικά οι συμμετοχές των «κατοστάρηδων»:

Γιώργος Καραγκούνης 122
Θοδωρής Ζαγοράκης 120
Κώστας Κατσουράνης 100
Άγγελος Μπασινάς 100

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου