5 Φεβρουαρίου 2013

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ σπάει τη σιωπή της: "Ειμαι περήφανη για τον γιο μου"

Η μητέρα του 20χρονου Νίκου Ρωμανού, η Παυλίνα Νάσιουτζικ έσπασε τη σιωπή της και δήλωσε υπερήφανη για τον γιο της που αγωνίζεται ενάντια στη σάπια κοινωνία, μετά τη σύλληψή του για τη ληστεία με τα καλάσνικοφ στην Κοζάνη. Η Παυλίνα Νάσιουτζικ μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha δήλωσε υπερήφανη για τον γιο της, που όπως υποστήριξε "αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστγώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου.

Σχετικά με το γεγονός του τραυματισμένου γιου της όπως απεικονίζεται, δήλωσες πως "τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην Ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή όπως γράφουν οι εφημερίδες, χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια".

Μάλιστα, κατηγόρησε την Ελληνική Αστυνομία οτι ανακοίνωσε ψέματα με αφορμή τον ισχυρισμό της πως οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμολοκής επειδή είχαν όμηρο.

Αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, η μητέρα του 20χρονου συλληφθέντα δήλωσε πως "όλα από εκεί ξεκίνησαν", μιας και ο γιος της ήταν μαζί με τον Αλέξανδρο, όταν εκείνος δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου