3 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοφανές επεισόδιο σε τοπικό αγώνα Μεσσηνίας


Η αναμέτρηση Α.Ο. Ασπροχώματος-Αρφαρών, της Α΄Μεσσηνίας, που "σφύριξε" το βράδυ στο Κορδία ο Χρ. Κυριακόπουλος, διεκόπη λόγω ξυλοδαρμού μεταξύ παικτών και φιλάθλων στο 90+. Οι γηπεδούχοι του Λάκη Σπάλα είχαν πετύχει το 1-0, με τον Εκμετζίδη στο 54΄αλλά η «φωτιά άναψε», στην εκπνοή, καθώς υπήρξε φραστικό επεισόδιο στους δυο πάγκους, ενώ ο διαιτητής έγραψε στο Φ.Α. ότι κοκκίνισε "12" παίκτες, "6" σε κάθε ομάδα!
Συγκεκριμένα, στο 90+ κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στα χέρια, μετά τα πρώτα γαλλικά… που εκστόμισαν. Βλέποντας, την εικόνα και το ξύλο που έπεφτε μεταξύ των δυο πάγκων οι «22» ποδοσφαιριστές, αλλά και από την ένταση του ματς, μπήκαν και αυτοί στο χορό, ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο καλαματιανός ρέφερι δεν είχε βγάλει απο το τσεπάκι του ούτε μια κίτρινη κάρτα!

Ακολούθησε, ξυλοδαρμός, μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο και κάποιοι θερμόαιμοι ρομά, άλλοι για να χωρίσουν, άλλοι να χειροδικήσουν, και ο διαιτητής διέκοψε το ματς έντρομος και κατευθύνθηκε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΚΟΥΤΙΒΑΣ...

Ειδοποιήθηκε, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακοσμηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Αρφαρών Τάκης Κουτίβας, ο οποίος χτυπήθηκε με μπουνιές στο πρόσωπο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε ακτινογραφίες, καθώς αποχώρησε με φρικτούς πόνους.

«12» ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ...

Όπως αναφέρει στο Φύλλο Αγώνος που έκλεισε μετά απο δυο ώρες, αμπαρωμένος στα αποδυτήρια, και παρουσία Αστυνομικών, ο καλαματιανός διαιτητής Χρήστος Κυριακόπουλος, στο 90+ λεπτό διέκοψε το ματς μεταξύ Α.Ο. Ασπροχώματος-Αρφαρών, γιατί διαπληκτίσθηκαν στους δυο πάγκους των ομάδων οι Καπόγλης και Σπάλας, και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Απέβαλλε με κόκκινη κάρτα "12" παίκτες, έξι για κάθε ομάδα, από πλευράς Α.Ο. Ασπροχώματος τους: Μουράτι, Κονταξή, Θεοδωρόπουλο, Καραχάλιο, Φουρναράκο, και Κόκκαλη και για τον Αστέρα Αρφαρών τους: Μπούρα, Κάρτσωνα, Ματθαίο, Λυμπερόπουλο, Γιαννακούντζο και Καπόγλη.

Η συνέχεια θα δοθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Γρηγόρης Μποντοζάκης, θα έχει αρκετή δουλειά, καθώς η βία στα μεσσηνιακά γήπεδα δεν λέει να κοπάσει…


sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου