7 Φεβρουαρίου 2013

«Λευκή» ισοπαλία στην Ελβετία

Χωρίς να απειλήσει αλλά και χωρίς να απειληθεί, η Εθνική μας ομάδα παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στην Ελβετία, στο φιλικό τεστ ενόψει τη "μάχης" με τη Βοσνία. Στο ίδιο παιχνίδι, ο Κώστας Κατσουράνης βραβεύτηκε για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη γαλανόλευκη φανέλα. Ο Κώστας Κατσουράνης βραβεύτηκε από την ΕΠΟ και την UEFA πριν από την αναμέτρηση με την Ελβετία, για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της εθνικής.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το ντεμπούτο στις 20 Αυγούστου του 2003 στην αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα (1-2), περνώντας ως αλλαγή στο ματς, στη θέση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.Ο Κατσούρ έβαλε το πρώτο του γκολ στις 17 Νοεμβρίου του 2004 στο Ελλάδα - Καζακστάν και έκτοτε έχει σημειώσει συνολικά 9 τέρματα.

Στις 16 Οκτωβρίου στον αγώνα με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές και το βράδυ της Τετάρτης, στο πρώτο εντός παιχνίδι της εθνικής (μετά τα 100) βραβεύτηκε για το επίτευγμά του.

Μετά τον Καραγκούνη που έχει 123 συμμετοχές, τον Ζαγοράκη που σταμάτησε στις 120 και τον Μπασινά που σταμάτησε ακριβώς στις 100, ο Κατσουράνης γίνεται ο 4ος Έλληνας διεθνής που συμπληρώνει τριψήφιο αριθμό παρουσιών με τη γαλονόλευκη στο στήθος.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου