1 Φεβρουαρίου 2013

Μετά τον Πύργο του Άιφελ, ο Μπέκαμ

Στα τουριστικά αξιοθέατα του Παρισιού θα συγκαταλέγεται πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά και την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα Paris Saint Germain. Έτσι άλλωστε είπε ο δήμαρχος Παρισιού Μπερτράν Ντελανοέ ο οποίος χαιρέτησε τη συνεργασία του 37χρονου πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας με τη γαλλική ομάδα. «Είναι πολύ καλή είδηση η οποία ενισχύει την εικόνα του Παρισιού στον κόσμο. . . πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα του αθλητισμού με ένα διεθνές κοινό», δήλωσε ο κ. Ντελανοέ.

«Είναι εξαιρετικό για την πόλη, που είναι ήδη κορυφαίος τουριστικός προορισμός στον κόσμο και όπου το 10% των θέσεων εργασίας βρίσκονται στην βιομηχανία του τουρισμού», πρόσθεσε.

Ο Ντελανοέ εξήρε την απόφαση του Μπέκαμ να δωρίσει τον μισθό του από την PSG σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά και είπε ότι ο άσος του ποδοσφαίρου θα αποτελεί ένα θετικό πρότυπο για τα παιδιά στις φτωχές συνοικίες του Παρισιού όπου διαμένουν πολλοί μετανάστες.

Ήδη, στην ιστοσελίδα της ομάδας τα μπλουζάκια του Μπέκαμ πωλούνται έναντι 100 ευρώ έκαστο και οι αναλυτές εκτιμούν ότι μόνο από τις πωλήσεις τους θα συγκεντρωθούν 17 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου