21 Φεβρουαρίου 2013

Μαρτυρία σοκ: «Ο λυκειάρχης με βίαζε παρά φύσιν από τα 13 μου...»

«Όταν ήμουν 13,5 ετών ο κύριος Π. με έβαλε στα αποδυτήρια του σταδίου Ιεράπετρας και ασέλγησε σε βάρος μου παρά φύσιν αρχικά για να μην μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι παρθένα». Αυτό λέει γεμάτη οργή μια 25χρονη η οποία καταγγέλλει τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και μέχρι πρότινος διευθυντή σχολείου, Γ.Π. ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ένα από τα μέλη του τάγματος εφόδου που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επιτέθηκαν απρόκλητα σε τρεις μετανάστες από το Πακιστάν.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 25χρονης, μάνας δύο παιδιών σε σταθμό

«Ο κόσμος της Ιεράπετρας γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο κύριος Π.

Εγώ είμαι 25 χρονών, έχω τελειώσει τώρα το πανεπιστήμιο και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου γιατί ο κύριος Π. για μένα είναι καταστροφέας ζωών και παιδικών ψυχών.

Βάζει μπροστά σαν βιτρίνα τα παιδιά του, την οικογένειά του και λέει ότι είναι κύριος και έντιμος.

Όμως εγώ είμαι εδώ για να σας πω την δικιά μου αλήθεια. Όταν ήμουν 13,5 ετών ο κύριος Π. με έβαλε στα αποδυτήρια του σταδίου Ιεράπετρας και ασέλγησε σε βάρος μου παρά φύσιν αρχικά για να μην μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι παρθένα.

Έπειτα υπήρξε μια ψυχολογική σε βάρος μου καθημερινή πίεση. Αυτός ο άνθρωπος μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό σε αθλήτρια και στον προπονητή της και ότι θα με βοηθήσει στις επιδόσεις μου.

Εμένα δεν με νοιάζουν τα κομματικά. Εμένα με νοιάζει ότι η ψυχή μου βιάστηκε.» σημειώνει χαρακτηρηστικά.

newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου