26 Ιανουαρίου 2013

Κυνηγούσαν τους κλέφτες στο Δημαρχείο Σπάρτης από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και έπιασαν τον έναν...


Ήταν περίπου 4:50 το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου, όταν κλήθηκε η αστυνομία Σπάρτης, να πάει σε περιστατικό κλοπής στο νέο Δημαρχείο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, 2 Ρουμάνοι είχαν εισβάλει μέσα στο κτήριο του Δημαρχείου για να κλέψουν.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό όταν η καθαρίστρια κλείστηκε μέσα σε ένα δωμάτιο στον τρίτο όροφο και κάλεσε σε βοήθεια να της ανοίξουν. Τότε κάποιοι εργαζόμενοι έσπευσαν να ανοίξουν στην καθαρίστρια, αλλά άκουσαν και περίεργους θορύβους.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία για έρευνα, όπου διαπιστώθηκε πως στο κτήριο είχαν μπει 2 Ρουμάνοι. Η αστυνομικοί που ήρθαν στο σημείο έψαξαν αρκετά για να βρουν τον έναν και να τον συλλάβουν, ενώ ο άλλος εξαφανίστηκε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ο Δήμαρχος Σπάρτης που έμαθε για το περιστατικό ήρθε εσπευσμένα στο Δημαρχείο για να δώσει όποια βοήθεια μπορούσε, ενώ μας είπε πως πριν από λίγες μέρες είχαν κλαπεί από το Δημαρχείο μικροπράγματα και δύο φορητοί υπολογιστές.

Τελικά ο Ρουμάνος που συνελήφθη μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας, όπου θα γίνει ανάκριση και θα του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

apela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου