28 Δεκεμβρίου 2012

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ VS ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Μεγάλη σύγκρουση ξέσπασε το πρωί μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Λ. Γρηγοράκου και του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Ραγκούση. Αφορμή, τα όσα φέρεται να είπε ο πρώτος σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με την...
λίστα Λαγκάρντ και την διαχείριση της. Συγκεκριμένα, ο Λ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι "Είναι γεγονός ότι υπήρχαν παραλείψεις. Και οι παραλείψεις είναι συγκεκριμένες και βαρύνουν συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένη παρέα και συγκεκριμένη πολιτική. Δεν μπορεί να έρχεται αυτή η παρέα, γιατί τελικά έτσι διαχειρίστηκε τα πράγματα της χώρας και να ζητάει και τα ρέστα από το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Μιλάω για την παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και όλους αυτούς που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα. Εκτός αν ο καθένας έκανε του κεφαλιού του. Δηλαδή, δεν είχε ενημερωθεί το Υπουργικό Συμβούλιο ή μια ολόκληρη κυβέρνηση, η οποία στηριζόταν σε συγκεκριμένα άτομα, της ηγετικής ομάδας του Γιώργου Παπανδρέου; Δεν ήξεραν για τη λίστα Λανγκάρντ; Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να μην το ήξερε. Αλίμονο κι αν δεν του το είχαν πει. Ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο συντονιστής της κυβέρνησης και έχει και την ευθύνη της λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτά τα άτομα ήταν υπουργοί του Παπανδρέου, μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης".
Οι παραπάνω δηλώσεις του Λ. Γρηγοράκου προκάλεσαν την παρέμβαση του Γ. Ραγκούση, ο οποίος μίλησε για "εμετική προσπάθεια συκοφάντησης" και χαρακτήρισε "γελοίους" και "φαιδρούς" τους ισχυρισμούς του Λ. Γρηγοράκου. Στο τέλος, προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη στην περίπτωση που ο Λ. Γρηγοράκος αναφερθεί και πάλι στο πρόσωπο του.

tapiperata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου