30 Νοεμβρίου 2012

Εξετάζει την επιστροφή του στην Πρέμιερ ο Μπέκαμ

Τις εναλλακτικές του για την συνέχεια της καριέρας του εξετάζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ύστερα από το τέλος της θητείας του στο MLS και δεν αποκλείει την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ, παρά την αφοσίωσή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από έξι χρόνια παραμονής στο αμερικανικό πρωτάθλημα και τους ΛΑ Γκάλαξι, ο 37χρονος μέσος ψάχνει για νέες προκλήσεις.

Παρά την ηλικία του, ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η ΚΠΡ φαίνεται πως επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο Άγγλος σταρ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό:
«Είμαι τυχερός. Στην ηλικία μου μού προσφέρονται κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και προπονητές όπως ο Αντσελότι και ο Ρέντναπ μιλάνε με καλά λόγια για μένα.

Πάντα έλεγα ότι θα ήταν δύσκολο να επιστρέψω στην Αγγλία γιατί έπαιξα για τη μεγαλύτερη ομάδα εκεί, οπότε δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιον άλλο σύλλογο. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω τα παιδιά μου να βλέπουν περισσότερο τους παππούδες τους στην Αγγλία», παραδέχτηκε ο Μπέκαμ.

Πάντως δεν είναι διατεθειμένος να τελειώσει την περιπέτειά του στην αμερικανική ήπειρο, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι κοντά στο να αγοράσει μετοχές κάποιας ομάδας, της οποίας το όνομα θα δημοσιοποιήσει σύντομα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου