24 Νοεμβρίου 2012

Πάνω από 33.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Συγκεκριμένα 33.388 άτομα υπέβαλαν ηλεκτρονικά αίτηση κατά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής για την καταβολή του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γραμματείας, μέχρι την Παρασκευή 23Νοεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι, είχαν υποβληθεί 33.388 αιτήσεις, εκ των οποίων 27.460 είχαν εγκριθει.
Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη “ένα από τα πιο βασικά προβλήματα που έχουν ανακύψει αφορά τους δικαιούχους του επιδόματος που έχουν ήδη παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης" .
Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική εφαρμογή καταβολής επιδόματος θέρμανσης ούτως ώστε να υποβάλουν αιτήσεις όσοι καταναλώσουν εφέτος πετρέλαιο θέρμανσης.
Εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης στο Taxis θα καταβάλλεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2104803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή στο web site της Γ.Γ.Π.Σ www.gsis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου