21 Οκτωβρίου 2012

Kia Rio: Νέες εκδόσεις


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου κινητήρα 1.4 diesel των 90 ίππων για το Rio, καθώς και του τρίθυρου αμαξώματος. Το 3θυρο Rio διαθέτει τον γνωστό από την 5θυρη έκδοση 3κύλινδρο κινητήρα diesel των 1.1 λίτρων με σύστημα ISG (idle Stop&Go) 75 ίππων, που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση μόλις 3,6 λτ./100 χλμ., χαμηλές εκπομπές ρύπων 85 γρ./χλμ. και συνεπώς μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Παράλληλα, η γκάμα των Rio Diesel ISG εμπλουτίζεται και με μία νέα έκδοση 1.4 λίτρων diesel 90 ίππων, με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και χαμηλή κατανάλωση.
Ο νέος κινητήρας παράγει 22,4 χλγμ. ροπής, διαθέσιμης από τις 1.750 σ.α.λ, δηλαδή έχει την υψηλότερη ροπή στην κατηγορία του (segment B, diesel έως 1.4) και διαθέτει ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης με εμπρός αεριζόμενους δίσκους διαμέτρου 280mm.
Συνδυάζεται με κιβώτιο 6 ταχυτήτων (όπως και ο 1.1 diesel), την στιγμή που παράλληλα λόγω του συστήματος Ecodymanics και του στάνταρτ ISG (idle Stop & Go) η μικτή κατανάλωση διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μόλις 3,6lt/100km, και οι εκπομπές ρύπων CO2 στα 94gr/km, επιτρέποντας στο Rio 1.4 diesel να μην επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, ακριβώς όπως δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας και ο 1.1 diesel.

H τιμή του 5θυρου Rio 1.4 diesel ξεκινάει από 13.330 ευρώ με απόσυρση και περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό όπως εμπρός & πίσω φώτα LED, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, 6 αερόσακους, ESP με Hill assist, ηχοσύστημα με Bluetooth και θύρα USB, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου και πολλά άλλα.

Η τιμή για το 3θυρο Rio Diesel 1.1lt Instyle ISG ανέρχεται στα 11.990 ευρώ με απόσυρση και διαθέτει ABS, 6AB, ESP, HAC, RCD-MP3, με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, προβολείς ομίχλης, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, trip computer.

Όλες οι εκδόσεις Rio diesel, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διαθέτουν τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της εταιρίας.


4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου