23 Οκτωβρίου 2012

Κορυφαίος ο Διαμαντίδης

Σύμφωνα με έρευνα της επίσημης ιστοσελίδας του ΝΒΑ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται στην 3η θέση των 12 καλύτερων παικτών που δεν αγωνίζονται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αποτελεί παγκόσμια παραδοχή ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται εκτός ΝΒΑ...

Η επιβεβαίωση της ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, σε έρευνα που διενήργησε. Συγκεκριμένα οι τζένεραλ μάνατζερ των 30 ομάδων του ΝΒΑ κλήθηκαν να απαντήσουν στην ετήσια δημοσκόπηση της λίγκας για την σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν κι εκείνη αναφορικά με τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως (μη Αμερικανών) αυτή τη στιγμή που δεν αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Και μέσα στις επιλογές των GM ήταν και οι δύο Έλληνες διεθνείς γκαρντ!

Τις περισσότερες ψήφους, το 34,6% συγκέντρωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο συμπατριώτης του Νίκολα Μίροτιτς με 11,5%.

Στην τρίτη θέση με 7,7% βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Μαζί με τον Έλληνα παίκτη, με το ίδιο ποσοστό είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Μπο ΜακΚάλεμπ και ο Ντάριο Σάριτς.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου