25 Οκτωβρίου 2012

Γυναίκα-αράχνη ζημιάρα


Μία γυναίκα-αράχνη, η οποία παγιδεύει στον «ηλεκτρονικό της ιστό» ανυποψίαστους άνδρες, κυρίως παντρεμένους που ψάχνουν για λίγη… διασκέδαση μακριά από τα μάτια των συζύγων τους, έχει σπείρει τον τρόμο στο Διαδίκτυο. Δελεάζει αρχικά τα θύματά της με kinky ερωτικά παιχνίδια, τα οποία όμως καταλήγουν σε ωμούς εκβιασμούς που χωρίζουν ζευγάρια και διαλύουν οικογένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στην εισαγγελία Αθηνών έχουν κατατεθεί ήδη πέντε μηνύσεις ανδρών, οι οποίοι έφτασαν στα πρόθυρα της καταστροφής καθώς η γυναίκα έστειλε στις συζύγους φωτογραφίες των ανδρών τους την ώρα που ερωτοτροπούσαν κοιτώντας στην οθόνη του υπολογιστή τους την ξανθιά ύπαρξη να βγάζει σιγά-σιγά τα ρούχα της.

Ο ιστός της ξανθιάς κυρίας με τις πλούσιες καμπύλες άρχισε να υφαίνεται στις σελίδες του Διαδικτύου πριν από περίπου έξι μήνες, όταν έκανε την εμφάνισή του σε σελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα εικονίδιο της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία υποσχόταν καυτές στιγμές και μάλιστα on line.

Οι άνδρες που έπεφταν στα δίχτυα της μέσω της κάμερας που είχαν στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, επέτρεπαν στη μυστηριώδη γυναίκα να τους βλέπει την ώρα που ερωτοτροπούσαν, τη στιγμή που και η εντυπωσιακή ξανθιά έκανε το ίδιο.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου