23 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αλλάζει όλα ο Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιχειρεί να αλλάξει την εικόνα του Τριφυλλιού και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση, στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο σκοπεύει να κάνει πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα! Στην άμυνα θα γίνουν οι μικρότερες αλλαγές. Τερματοφύλακας παραμένει ο Καρνέζης, όπως στα άκρα οι Βύντρα, Σπυρόπουλος και ο Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Την «πληρώνει» ο Βελάσκες που ήταν πολύ κακός στο Μάριμπορ και χάνει τη θέση του από τον Πίντο. Μπουμσόνγκ και Πίντο συνθέτουν ένα δίδυμο που θα δούμε για πρώτη φορά.

Μεσοεπιθετικά ο Φερέιρα τα... γκρεμίζει όλα. Κρατάει τους Βιτόλο, Σισόκο και στέλνει στον πάγκο τους Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι, Ζέκα ενώ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κατσουράνη. Δίπλα στον Βιτόλο θα παίξει κατά τα φαινόμενα ο Μαρίνος, στο δεξιό άκρο ο Μαυρίας, απέναντι ο Σισοκό και σε ελεύθερο ρόλο ο Φορναρόλι.

Στην επίθεση επιστρέφει ο Τοτσέ, μετά από τα αποτυχημένα πειράματα στην επίθεση χωρίς σέντερ φορ. Ατομικό έκανε πάλι ο Σο και φυσικά για πολλοστή φορά δεν υπολογίζεται.







Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου