25 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρα χάλια ο ΠΑΟ


Μια από τις χειρότερες εκκινήσεις του στο πρωτάθλημα έχει κάνει ο Παναθηναϊκός! Οι πράσινοι μετά από την ισοπαλία στη Λειβαδιά με τον Ατρόμητο έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς στις τέσσερις -πρώτες- αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Το www.sport-fm.gr αναζήτησε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Α' Εθνικής ή της Σούπερ Λίγκας, από το 2000 και μετά, και διαπίστωσε πως οι πράσινοι έχουν κάνει μια από τις πιο κακές αρχές στο πρωτάθλημα, έχοντας ισοφαρίσει άλλη μια... Και κάτι ακόμη όμως!

Συγκεκριμένα, η χειρότερη έναρξη αγωνιστικής σεζόν για τον Παναθηναϊκό τοποθετείται χρονικά το 2002-03. Οι πράσινοι με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο τους είχαν τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που αποτέλεσε και την αφορμή για την αποχώρηση του Πορτογάλου από τον πάγκο. Στην επόμενη αγωνιστική οι "πράσινοι" πήραν μια νίκη, κάτι που συνολικά, τους έφερνε να έχουν μαζέψει τρεις βαθμούς στα τέσσερα πρώτα ματς που είχαν δώσει για το πρωτάθλημα.

Φέτος, οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει πέντε βαθμούς έχοντας στο ενεργητικό τους μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την σεζόν 2005-06 με τους πράσινους και τότε να έχουν ακριβώς την ίδια συγκομιδή βαθμών...

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά... Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού! Συγκριτικά, οι πράσινοι φέτος έχουν συγκεντρώσει πέντε βαθμούς έχοντας, όμως, αντιμετωπίσει ομάδες σαφώς μικρότερης δυναμικότητας σε σχέση με τις άλλες δύο φορές.

Τώρα το "τριφύλλι" αντιμετώπισαε τους Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και Ατρόμητο, με σαφώς δυσκολότερο παιχνίδι αυτό με την ομάδα του Περιστερίου.

Με ποιους είχε παίξει ο Παναθηναϊκός υπό τις εντολές του Φερνάντο Σάντος; Με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός έδρας και εντός με Προοδευτική και Ιωνικό. Στην αγωνιστική σεζόν 2005-06, οι "πράσινοι" είχαν παίξει με τους Ολυμπιακό, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού...

To 2002-03
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1
Παναθηναϊκός - Προοδευτική 0-1
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0
Ιωνικός - Παναθηναϊκός 0-1

3 ήττες και 1 ισοπαλία (3 βαθμοι)

Το 2005-06
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-2
Ιωνικός - Παναθηναϊκός 1-1
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-0
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 3-0

1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα (5 β)

Φέτος
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1

1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα (5β.)


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου