9 Αυγούστου 2012

Αυτός είναι ο αντί-Μιραλάς

Παρά τα όσα ισχυρίζεται κάθε τόσο στα βελγικά μέσα ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς, επίσημη πρόταση για τον Βέλγο στράικερ δεν έχει κατατεθεί στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Επιπλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου διαψεύδουν για την μη ισχύ της ρήτρας των 8 εκ. ευρώ, αλλά τονίζουν ότι σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα να ενδιαφερθεί σοβαρά για την αγορά του παίκτη, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να καταθέσει σε μετρητά και εφάπαξ το παραπάνω ποσό.

Οπως και να 'χει, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος και τονίζουν ότι σε περίπτωση που ο Μιραλάς δεχθεί επίσημη κρούση που ικανοποιήσει τόσο τον ίδιο όσο και τον σύλλογο, θα αποκτηθεί ισάξιος παίκτης και μάλιστα έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαροκινό ζογκλέρ Ουσάμα Ασαϊντί της Χέρενφεν.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και επειδή μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο πιστεύουν ότι μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα τεχνίτη ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει 19 γκολ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, σε 58 εμφανίσεις.



ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου