4 Αυγούστου 2012

Τσιάβου - Γιαζιτζίδου:«Αφιερωμένο σε όσους χαίρονται για εμάς»

Μπορεί να έχασαν το αργυρό για μια... κουπιά, αλλά λίγο πριν φορέσουν το χάλκινο μετάλλιο στον λαιμό τους, Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, τόνισαν ότι για εκείνες δεν κάνει καμία διαφορά! Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες αφιέρωσαν την τρίτη θέση τους στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών σε όσους... χαίρονται για εκείνες! «Αγγίξαμε το χρυσό μετάλλιο ως ένα σημείο και οι κόποι μας ανταμείφτηκαν, αφού για εμάς δεν κάνει διαφορά, είτε χρυσό, είτε χάλκινο, το ίδιο μας φαίνεται στο λαιμό μας. Τους ευχαριστώ όλους, όσοι μας βοήθησαν καιθ ήταν δίπλα μας και στέλνω την αγάπη μου στην Καστοριά στην οικογένεια μου.

Μόνο οι δυο μας ξέρουμε πόσες ώρες προπόνησης έχουν κάνει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Τώρα όλη η Ελλάδα γιορτάζει μαζί μας και η καρδιά του Έλληνα χτυπάει παντού. Σας αγαπώ όλους», είπε πρώτη η Γιαζιτζίδου, ενώ η Τσιάβου συμπλήρωσε: «Γιάννενα, Καστοριά, Ηγουμενίτσα, Βόλος, όλες οι πόλεις που αντιπροσωπεύουν οι αθλητές της κωπηλασίας σήμερα Γιορτάζουν μαζί μας.

Χάσαμε στη μία… κουπιά το αργυρό, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ. Πολλοί άνθρωποι είναι δίπλα μας και όλες αυτές τις ημέρες μας στέλνουν τις ευχές τους. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όποιον χαίρεται για μένα σήμερα. Η οικογένεια και οι φίλοι μου ήταν σήμερα εδώ, τους ευχαριστώ όλους που είναι εδώ. Στα τελευταία 200 μέτρα τους σκεφτόμουνα, ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, ήρθαν και μου συμπαραστάθηκαν».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου