30 Αυγούστου 2012

Τότεναμ και Σέλτικ για Ντελ Πιέρο!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στη Σιόν, όμως την ίδια ώρα φέρεται να τον διεκδικούν και οι Τότεναμ, Σέλτικ και Μπράγκα. Μετά από το ραντεβού της Δευτέρας με τον αδερφό του, Στέφανο, όπου κατέθεσαν πρότασή για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ, οι άνθρωποι της Σιόν πήγαν την Τετάρτη και σε δεύτερο ραντεβού με παρουσία αυτή τη φορά του ίδιου του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η συνάντηση διήρκεσε 2,5 ώρες, με τον πρόεδρο Κριστιάν Κονσταντίν και τον αθλητικό διευθυντή Μάρκο Ντετζενάρο να προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει στην ομάδα τους αλλά τον "Πιντουρίκιο" να ζητάει λίγο χρόνο ακόμα πριν πάρει την τελική του απόφαση.Δεν είμαστε οι μοναδικοί που θέλουμε τον Ντελ Πιέρο. Η συνάντηση πήγε καλά, υπήρχαν σημεία επαφής, είμαστε αισιόδοξοι αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σιόν μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού.

Ο ζωντανός θρύλος της Γιουβέντους επιφυλάχτηκε να δώσει την οριστική απάντησή του την Πέμπτη, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πάντως ότι το πιθανότερο είναι να δώσει αρνητική απάντηση.

Και αυτό γιατί η Σιόν δεν "τρέχει" μόνη της στην κούρσα της απόκτησής του καθώς αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις για τον 38άχρονο άσο.

Αυτές έχουν γίνει από την Τότεναμ, τη Σέλτικ και τη Μπράγκα, ενώ υπάρχει πάντα και η πρόταση της αυστραλιανής Σίντνεϊ, η οποία περιμένει στη... γωνία σε περίπτωση που ο Ντελ Πιέρο θέλει να αφήσει την Ευρώπη.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου