6 Αυγούστου 2012

«Κλείνει» Κουίνσι


Τελικά η έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα έρθει γρηγορότερα του αναμενομένου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Αμπέγιε Κουίνσι. Ο Αλαφούζος επικοινώνησε άμεσα τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος εξ αρχής χειρίζεται την υπόθεση του Γκανέζου και του ζήτησε να κάνει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κουίνσι.

Σήμερα Δευτέρα ο Γόντικας θα μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να καθοριστεί η μέρα άφιξης του παίκτη και του μάνατζερ στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις. Ήδη άλλωστε η μία πλευρά γνωρίζει τι ακριβώς θέλει η άλλη και θεωρείται σχεδόν τυπική διαδικασία έως την υπογραφή του συμβολαίου!

Ο Παναθηναϊκός αγοράζει τον Κουίνσι από την Αλ Σαντ και μάλιστα χωρίς χρήματα, παραχωρώντας μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Όσο για τον ίδιο τον Γκανέζο αναμένεται να εισπράξει περί τα 500.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.
Δοκίμασε Μαυρία

Σχήμα με τον Μαυρία ως δεξί εξτρέμ δοκίμασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση δείχνοντας τις σκέψεις του για τη ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στη Μάδεργουελ. Παράλληλα τοποθέτησε τον Ζέκα στον άξονα, δίπλα στον Βιτόλο, αφήνοντας εκτός του Μαρίνο, ενώ αριστερά ήταν ο Σισοκό και ο Χριστοδουλόπουλος κινείτο πίσω από τον Τοτσέ. Στις θέσεις των μετόπισθεν δεν υπήρχαν αλλαγές, με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ.

Η τριάδα των αρχηγών

Ο Λουκάς Βύντρα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Κώστας Κατσουράνης είναι οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού, όπως τους όρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επιλογές… προφανείς λόγω παλαιότητας και εμπειρίας.

* Φιλικό ματς με την Ανόρθωση θα δώσει την Κυριακή (12/8, 20:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Παναθηναϊκός.

* Πιθανότατα σήμερα θα λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου