29 Αυγούστου 2012

Απίστευτη ιστορία! Του έδωσε οδηγίες κι εκείνος της έσωσε τη ζωή!

Πρωταγωνίστρια μια ομογενής από τις ΗΠΑ και ένας δισεκατομμυριούχος... Μοιάζει παραμύθι, αλλά είναι ένα θαύμα της ζωής... Ο Ty Warner, ιδιοκτήτης της εταιρίας Ty Warner Inc. που φτιάχνει τα Beanie Babies (λούτρινα κουκλάκια) είχε χαθεί στους δρόμους της Σάντα Μπάρμπαρα στο Λος Άντζελες, όταν αποφάσισε να μπει σε ένα πάρκινγκ για να ζητήσει βοήθεια. Κι εκεί βρήκε την ομογενή Τζένιφερ Βασιλάκος.
Εκείνη βρισκόταν στο πάρκινγκ γιατί μοίραζε φυλλάδια. Προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους νεφρούς της και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να θεραπευτεί, της είχαν πει οι γιατροί.
Η μεταμόσχευση είχε αποκλειστεί εξαιτίας του βεβαρημένου ιστορικού της με καρκίνο του δέρματος. Περνούσε 14 ώρες την εβδομάδα στην αιμοκάθαρση, έγραψε στο blog της. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία με βλαστοκύτταρα, η οποία είναι απαγορευμένη στις ΗΠΑ.
Όταν ο δισεκατομμυριούχος τη ρώτησε που πρέπει να πάει, εκείνη δεν του αρνήθηκε τη βοήθεια, γράφει η Huffington Post και του έδωσε οδηγίες.
Τότε, εκείνος, της έκοψε μια επιταγή 50 δολαρίων και υποσχέθηκε ότι θα «επιστρέψει» με περισσότερα.Και δεν αθέτησε την υπόσχεσή του. Σύμφωνα με το cretalive, η Βασιλάκος έλαβε με το ταχυδρομείο μια επιταγή 20.000 δολαρίων. Και ξέσπασε σε λυγμούς.
Μετά από μία γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιες αρχές ότι η επιταγή δεν έπεσε σε λάθος χέρια, το ποσό εκταμιεύτηκε.
Σε γραπτή ανακοίνωση του, πριν λίγες μέρες, ο δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι η δωρεά του δεν αφορούσε μόνο την Τζένιφερ, αλλά ήταν μία προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως τα βλαστοκύτταρα!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου