31 Αυγούστου 2012

Ζόρικη η κλήρωση

Δεν χαμογέλασε η τύχη στον Παναθηναϊκό, μιας και η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θεωρείται δύσκολη. Η αγγλική Τότεναμ, η ιταλική Λάτσιο και η Μάριμπορ από την Σλοβενία βρέθηκαν στον δρόμο των «πρασίνων» στο 10ο γκρουπ, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ακόμα πιο δύσκολη κλήρωση είχε η Κυπριακή ΑΕ Λεμεσού, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γαλλική Μαρσέιγ, την τούρκικη Φενέρμπαχτσε και την γερμανική Γκλάντμπαχ. Δείτε τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:
Group A
Λίβερπουλ
Ουντινέζε
Γιουνγκ Μπόις
Ανζί
Group B
Ατλέτικο Μαδρίτης
Χάποελ Τελ Αβίβ
Βικτόρια Πλζεν
Ακαντέμικα
Group C
Μαρσέιγ
Φενέρμπαχτσε
Γκλάντμπαχ
ΑΕ Λεμεσού
Group D
Μπορντό
Κλαμπ Μπριζ
Νιούκαστλ
Μαρίτιμο
Group E
Στουτγκάρδη
Κοπεγχάγη
Στεάουα Βουκουρεστίου
Μόλντε
Group F
Αϊντχόφεν
Νάπολι
Ντνίπρο
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Group G
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Βασιλεία
Γκενκ
Βιντεότον
Group H
Ιντερ
Ρούμπιν Καζάν
Παρτιζάν
Νέφτσι Μπακού
Group I
Λιόν
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σπάρτα Πράγας
Χάποελ Κιριάτ Σίμονα
Group J
Τότεναμ
Παναθηναϊκός
Λάτσιο
Μάριμπορ
Group K
Λεβερκούζεν
Μέταλιστ
Ρόζενμποργκ
Ραπίντ Βιέννης
Group L
Τβέντε
Ανόβερο
Λεβάντε
Χέλσινμποργκ

Τη Μάριμπορ στην Σλοβενία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στις 20 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι πράσινοι θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο με την Τότεναμ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική: 20 Σεπτεμβρίου 22.05 Μάριμπορ-ΠΑΟ
2η αγωνιστική: 4 Οκτωβρίου 20.00 ΠΑΟ-Τότεναμ
3η αγωνιστική: 25 Οκτωβρίου 20.00 ΠΑΟ-Λάτσιο
4η αγωνιστική: 8 Νοεμβρίου 22.05 Λάτσιο-ΠΑΟ
5η αγωνιστική: 22 Νοεμβρίου 20.00 ΠΑΟ-Μάριμπορ
6η αγωνιστική: 6 Δεκεμβρίου 22.05 Τότεναμ-ΠΑΟ

Μετά την μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης η Τότεναμ ετοιμάζεται να αποκτήσει τους Μουτίνιο και Γιορίς, ενώ ο Φαν Ντερ Φάαρτ είναι κοντά στο Αμβούργο και ο Ντος Σάντος έκλεισε στην Μαγιόρκα.
Σε μεταγραφικό πυρετό βρίσκεται η Τότεναμ μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Λούκα Μόντριτς.

Τα "σπιρούνια" είναι έτοιμα να απαντήσουν με δύο ηχηρές μεταγραφές για να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ τους. Ο Ζοάο Μουτίνιο και ο Ούγκο Λιορίς ετοιμάζονται να γίνουν κάτοικοι Λονδίνου με την Τότεναμ να ξοδεύει συνολικά 35 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Βίλας Μπόας έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Πόρτο όσο και με την Λιόν για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών και οι υποθέσεις τους αναμένεται να τελειώσουν άμεσα.

Φεύγουν Φαν Ντε Φάαρτ και Ντος Σάντος, δανεικός ο Ρόουζ

Εκτός από τις μεταγραφές στα σκαριά είναι και μία αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γνώριμα για εκείνον λημέρια του Αμβούργου. Οι Γερμανοί τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και με την Τότεναμ.

Από εκεί και πέρα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία για χάρη της Μαγιόρκα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την ισπανική ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια.

Τέλος, η Τότεναμ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ντάνι Ρόουζ με τη μορφή του δανεισμού στην Σάντερλαντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου