30 Αυγούστου 2012

«Έμεινα λόγω προοπτικής!»

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη της πρότασης-μαμούθ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί επέλεξε να παραμείνει στην Σάλκε, με την οποία θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016. Τα τηλέφωνα του 20χρονου διεθνούς Κατερινιώτη σέντερ-μπακ, χτυπούσαν κανονικά αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ενεργοποιούνταν ο τηλεφωνητής που σε παρέπεμπε στο να αφήσεις ηχητικό μήνυμα... Η πρόταση μαμούθ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αποδείχτηκε σήμερα, τόσο το γερμανικό όσο και το ελληνικό νούμερο, είχαν πάρει φωτιά και όπως μας είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η μετεγγραφή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, κάποια στιγμή έφτασε να απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα...«Ένα τηλεφώνημα από το... ναι!»

«Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα πάρα πολύ κοντά στη Ζενίτ και έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσω στον Γιούρκα (σ.σ.: Σεϊταρίδη) για να ρωτήσω λεπτομέρειες για το ρωσικό πρωτάθλημα και την Αγία Πετρούπολη. Εν τω μεταξύ, οι δύο ομάδες τα είχαν βρει στο buy-out, οπότε το μόνο που έμενε ήταν η δική μου απάντηση. Στην τελευταία επαφή με τον manager μου, όμως, οι Ρώσοι άλλαξαν τους όρους της δικής μου αποζημίωσης και λίγο η διστακτικότητά μου, λίγο η πρόταση που μου έκανε η Σάλκε για επέκταση του συμβολαίου και αύξηση των απολαβών μου, λίγο το άγνωστο της Ρωσίας και λίγο η καλύτερη προοπτική της Μπουντεσλίγκα, με έκαναν να αρνηθώ την πρότασή τους...», μας είπε αρχικά ο περιζήτητος κεντρικός αμυντικός της ομάδας από το Γκέλζενκίρχεν και συνέχισε:

Το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στη Σάλκε!

«Η έκβαση της υπόθεσης με άφησε πολύ ικανοποιημένος, γιατί σε λίγες ημέρες θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Σάλκε, που θα έχει διάρκεια έως το 2016, το οποίο με καλύπτει πλήρως και το κυριότερο είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, το οποίο θα μου δώσει καλύτερες προοπτικές για μία μελλοντική μεταγραφή σε κάποιον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.», σχολίασε ο 20χρονος άσος που σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, σχεδόν θα τετραπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του, που από 750.000 Ευρώ, θα πλησιάσουν τα 3 εκατομμύρια Ευρώ!

«Με σέβονται σαν παίκτη, όχι σαν Έλληνα!»

«Πλέον, συγκεντρώνομαι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο πρέπει να κάνουμε την πρώτη εφετινή μας νίκη και στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Ελλάδα για τους δύο αγώνες της Εθνικής ομάδας, με Λετονία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.», συμπλήρωσε ο νεαρός διεθνής αμυντικός, που καταλήγοντας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πλέον έχει “κερδίσει” πλήρως τον σεβασμό των “δύσπιστων” προς τους Έλληνες, Γερμανών... «Στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα... Όμως δούλεψα πολύ σκληρά και είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκαν οι ευκαιρίες για να δείξω τι αξίζω σε μία πολύ καλή ομάδα και να κερδίσω τον απόλυτο σεβασμό σε μία χώρα, όπου λες ότι είσαι Έλληνας και απευθείας είσαι στο “μείον”!», κατέληξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου