6 Αυγούστου 2012

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 38

βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.



Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στις Κυκλάδες και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι μέτριοι 4-5 μποφόρ.



Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή:Meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου