7 Αυγούστου 2012

Σεξσπρέσσο από Ιταλίδα ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ


Συνωστισμός και κοσμοσυρροή στο μπαρ «Le Cafe» στην ιταλική πόλη Bagnolo Mella. Δεν είναι ο καφές και δεν είναι τα σνακς είναι η εξώλης και προώλης ιδιοκτήτρια Λάουρα Μάγκι (Laura Maggi), οι προκλητικές εμφανίσεις της οποίας συγκεντρώνουν δεκάδες άντρες πελάτες. Τα τελευταία οκτώ χρόνια που έχει το μαγαζί, η Ιταλίδα κάνει θραύση σερβίροντας στους πελάτες με σούπερ σέξι αμφιέσεις που ξεσηκώνουν τα πλήθη. Στους τοίχους του καφέ μπαρ «Le Cafe» της 34χρονης είναι κρεμασμένες πολλές φωτογραφίες της με μπικίνι από τις διακοπές της και με S&M δερμάτινα ρούχα που το πιθανότερο είναι να έχει αγοράσει από καταστήματα με είδη στριπτίζ.

Το πρόβλημα της κίνησης στο δρόμο που βρίσκεται το καφέ μαθαίνουμε ότι έχει πάρει τέτοια έκταση που η δήμαρχος της πόλης Κριστίνα Άλμιτσι (Cristina Almici) ανακοίνωσε πως θα λάβει έκτακτα μέτρα ειδικά για την περιοχή!

Η Λάουρα έχει 50.000 «φίλους» στο Facebook και έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις δεσμευμένες γυναίκες της πόλης, οι οποίες φοβόύνται να αφήσουν τους άντρες τους να πάνε για ένα καφέ ή ποτό στο μαγαζί της σέξι ιδιοκτήτριας.

«Ξέρω πως στεναχωρώ τις γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν είναι δικό μου λάθος ένα οι άνδρες θέλουν να έρχονται για ένα ποτό στο μπαρ μου», είπε και πρόσθεσε πως κάποιοι θαμώνες έρχονται ακόμα και απόσταση 70 μιλιών!

Η δήμαρχος της πόλης δήλωσε πως έγιναν πολλά παράπονα από γυναίκες για το μπαρ αυτό και πως η δημοτική αρχή εξετάζει τι μπορεί να κάνει για τη δημόσια τάξη.

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου