10 Αυγούστου 2012

ΣΟΚ! Ιερέας δάγκωσε το πέος 20χρονου

Ο λόγος για τον Μορμόνο ιερέα, Έφρι Γκούζμαν, τον οποίο βαραίνουν κατηγορίες περί «βίαιης σεξουαλικής επίθεσης, διάρρηξης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου», όπως δήλωσε στη Huffington Post ο δικηγόρος του, Μπομπ Σκοτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έφρι επισκέφθηκε 13χρονη στο σπίτι της τον περασμένο Μάιο και προσπάθησε να τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Όταν έφτασε στο σπίτι ο 20χρονος αδελφός της, ο ιερέας έφυγε. Το κορίτσι δεν ανέφερε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά όταν κατέθεσε είπε ότι ήταν «οικογενειακός φίλος».
Στις 2 Αυγούστου, ο Έφρι επανέλαβε την επίσκεψή του, αλλά όταν η μητέρα της κοπέλας του ζήτησε να φύγει εκείνος αρνήθηκε και της επιτέθηκε σκίζοντας την μπλούζα της.
Σύντομα, ο γιος της οικογένειας έκανε την εμφάνισή του, όμως όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει από τη μητέρα του, ο Έφρι του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στο πέος πάνω από το παντελόνι που φορούσε. Η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου