17 Ιουλίου 2012

Βελόνες βρέθηκαν σε σάντουιτς που σέρβιρε σε πτήσεις της η Delta Air Lines

Έρευνα διεξάγει το FBI για τις βελόνες που βρέθηκαν σε σάντουιτς που σέρβιρε σε τέσσερις πτήσεις της, η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines. Οι πτήσεις είχαν αναχωρήσει όλες από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, Σίπχολ, με προορισμό τις ΗΠΑ. Βελόνες ραψίματος βρέθηκαν την Κυριακή σε πέντε σάντουιτς με τυρί και γαλοπούλα, που σερβιρίστηκαν σε τέσσερις πτήσεις οι οποίες αναχωρούσαν από το Σίπχολ με προορισμό τις ΗΠΑ -δύο κατευθύνονταν προς την Ατλάντα, μία στο Σιάτλ και μία στη Μινεάπολη- όλες της αεροπορικής εταιρείας Delta Air Lines.

Ένας εκ των επιβατών, ανέφερε ότι ένιωσε την βελόνα στο στόμα του αφότου δάγκωσε το σάντουιτς. «Όταν την τράβηξα από το στόμα μου ήταν ξεκάθαρο. Καθάρισα από πάνω το φαγητό και είδα ότι ήταν μια βελόνα μήκους μιας ίντσας» είπε στο ABC.
Εκπρόσωπος της Delta δήλωσε ότι οι αεροσυνοδοί σταμάτησαν να σερβίρουν τα σάντουιτς όταν ανακαλύφθηκε η πρώτη βελόνα και ειδοποίησαν και τις υπόλοιπες πτήσεις. Μετά το περιστατικό, στους επιβάτες προσφέρθηκε πίτσα.
Τα σάντουιτς είχε ετοιμάσει η εταιρεία Gate Gourmet, με έδρα το Άμστερνταμ, θυγατρική της Suisse Gate Group, που προετοιμάζει γεύματα που σερβίρονται σε αεροπορικές πτήσεις.
Η Delta ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το FBI και τις ολλανδικές αρχές, αλλά και την Gate Gourmet για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στις πτήσεις.
Από την πλευρά της, η Gate Gourmet γνωστοποίησε ότι διεξάγει τη δική της έρευνα και ενισχύει τα «ήδη αυστηρά» μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου