26 Ιουλίου 2012

Δυστυχισμένα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

«Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» ούρλιαζε η θεία Τζανέτ στην έφηβη Πάρις πριν την χαστουκίσει δυνατά. Εγκλωβισμένη μαζί με τα αδέρφια της, σε ένα σόι που θέλει να κατασπαράξει την τεράστια περιουσία που άφησε ο βασιλιάς της pop… Καθημερινές συμπλοκές από τους θείους που προσπαθούν να βάλουν χέρι στα λεφτά των κληρονόμων, βρισιές ακατάλληλες για ανηλίκους, αφόρητος ψυχολογικός πόλεμος, απαγωγής της γιαγιάς επειδή υποστηρίζει τα παιδιά, παρέμβαση της αστυνομίας και ορδές παπαράτσι που κρέμονται από δέντρα και μάντρες για το αποκλειστικό έχουν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των τριών ανήλικων παιδιών του Μάικλ Τζάκσον!


Η αξίας ενός δισεκατομμυρίου περιουσία που άφησε ο βασιλιάς της pop στην Πάρις, τον Πρινς και τον Μπλάνκετ σπρώχνουν τα αδέρφια του Τζάκσον σε ανάρμοστες συμπεριφορές ενώ όσο η μεγάλη κόρη πλησιάζει στην ενηλικίωση –οπότε θα μπορεί να διαχειρίζεται την κληρονομιά- τόσο οι θείοι και οι θείες ξεπερνoύν τα όρια, απροκάλυπτα πια.
«Αυτό είναι το σπίτι μας. Όχι το σπίτι το πατρικό της οικογένειας Τζάκσον. Να πάρετε αμέσως δρόμο», αναγκάστηκε να φωνάξει η 14χρονη Πάρις σε Τζάνετ, Ζερμέιν και Ράντι Τζάκσον όταν εκείνοι έμπλεξαν σε τρικούβερτο καυγά με τον ξάδερφο των παιδιών, Τίτο Τζάκσον για την κηδεμονία (και το χρήμα) τους.
Η κατάσταση εκτροχιάστηκε από την ημέρα που οι θείοι απήγαγαν σχεδόν την μητέρα τους, Κάθριν, προκειμένου να μείνει το πεδίο ελεύθερο στην έπαυλη των ανήλικων για εφαρμογή των σχεδίων τους. Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον έχει την επιμέλεια των τριών εγγονιών της, τα φροντίζει πραγματικά με αγάπη και προσπαθεί να τα προστατεύσει από την απληστία των ίδιων της των παιδιών.
Τα αδέρφια Τζάκσον έστειλαν –σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών media- με το ζόρι την Κάθριν στην Αριζόνα, απαγορεύοντάς της να επικοινωνήσει με τα τρία παιδιά. Αποτέλεσμα ήταν να τη δηλώσουν εκείνα στην αστυνομία «αγνοούμενη» εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της και προκαλώντας πανδαιμόνιο στην οικογένεια.
Όταν η γιαγιά -10 μέρες μετά την εξαφάνιση- τους εξήγησε τηλεφωνικώς τι είχε συμβεί, η Πάρις Τζάκσον κάλεσε στην έπαυλη τον 34χρονο ξάδερφό της Τίτο Τζόε Τζάκσον (ο οποίος ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα επειδή τα media ανακάλυψαν ότι υπήρξε ο πρώτος μεγάλος έρωτας της βασίλισσας των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν).
Τα παιδιά ζήτησαν από τον ξάδερφο να καταθέσει αίτημα ανάληψης της κηδεμονίας τους με την αιτιολογία ότι δεν νιώθουν ασφαλή γύρω από την υπόλοιπη οικογένεια. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έκρηξη των θείων που πιάστηκαν στα χέρια μαζί του με αποτέλεσμα να έρθει η αστυνομία για να διαλύσει των καυγά. Επί τόπου έφτασαν και οι δικηγόροι των παιδιών που θα χρησιμοποιήσουν τις εκθέσεις των αστυνομικών και τις μαρτυρίες των γειτόνων για να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των θείων Τζάκσον.
Οι γείτονες και οι παπαράτσι γίνονται καθημερινά θεατές ενός απίστευτου τσίρκου, με τα αδέλφια Τζάκσον να ουρλιάζουν στα παιδιά και μεταξύ τους και να προσπαθούν να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα από τα χέρια για να μην τουιτάρουν ή φωτογραφήσουν τα όσα συμβαίνουν.
Το βίντεο της συμπλοκής με τον Τίτο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν και έτσι όλος ο κόσμος είδε τι συμβαίνει στα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον… Η αδερφή του, Τζάνετ, μάλιστα ακούγεται να λέει στην Πάρις «Είσαι μια κακομαθημένη μικρή σκύλα» και να τη χτυπάει στο πρόσωπο.

Λίγες ώρες πριν τη συμπλοκή ο Τίτο έγραψε στο twitter της Πάρις: «Ξέρω πως είναι απολύτως άδικο εκ μέρους τους να το κάνουν αυτό σε σένα και τα αδέρφια σου. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σε αγαπάω».




pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου