14 Ιουλίου 2012

Ελεύθερος αφέθηκε ο υπαξιωματικός που παρέσυρε τα δίδυμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος μόνιμος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης παρέσυρε στο κέντρο της Αθήνας και εγκατέλειψε τη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Του επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όσον αφορά στο αγοράκι, ηλικία επτά ετών, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή, το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις και παραμένει διασωληνωμένο.

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού είναι καλύτερη, ενώ τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και η μητέρα τους.

Ο υπαξιωματικός, όπως ανέφεραν διερχόμενοι από το σημείο του ατυχήματος πολίτες, στην οδό Πατησίων και Τροίας, είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να παρασύρει τη μητέρα με τα δύο παιδιά της.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου