20 Ιουλίου 2012

Κουίνσι τέλος για τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό μην μπορώντας να βρουν την "χρυσή τομή" με την Αλ Σαντ και έχοντας βαρεθεί από τα τερτίπια της ομάδας από τα Αραβικά Εμιράτα αποφάσισαν να αποσυρθούν από την περίπτωση του Κουίνσι. Ήδη στρέφονται σε άλλες λύσεις. Κουίνσι τέλος για τον Παναθηναϊκό παρά τις επίπονες προσπάθειες των πράσινων το τελευταίο διάστημα να αλλάξουν τα δεδομένα και παρά την συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τον ίδιο τον παίκτη.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και δη ο Δημήτρης Γόντικας στην διάρκεια της Πέμπτης είχαν διαδοχικές επαφές με τους εκπροσώπους της Αλ Σαντ οι οποίοι όμως πότε άλλαζαν τις απαιτήσεις τους και πότε τα χρονικά περιθώρια για να απαντήσουν στον Παναθηναϊκό.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο πράσινο στρατόπεδο να αποφασίσουν να βάλουν τέλος στις διαπραγματεύσεις και πλέον να βρίσκονται σε αναζήτηση άλλης λύσης από τη λίστα που έχει προτείνει ο Φερέιρα.

Ο χρόνος άλλωστε πιέζει τον Παναθηναϊκό και όχι την Αλ Σαντ που δεν την νοιάζει πότε θα ξεφορτωθεί τον Γκανέζο και για αυτό στο Τριφύλλι αποφάσισαν να πάρουν την συγκεκριμένη απόφαση.

Μια από τις πρώτες λύσεις ως αντικαταστάτης του Κουίνσι είναι ο Ούκρα με τον Πορτογάλο άσο να γνωρίζει ήδη για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου