29 Ιουλίου 2012

«Πετάει» για πρόκριση!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) για την Γλασκώβη, όπου την Τρίτη στο Μάδεργουελ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα Play Offs του Champions League! >
Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» για την πρωτεύουσα της Σκωτίας, το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού για το ματς της Τρίτης κόντρα στη Μάδεργουελ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι επιβεβλημένη για τον Παναθηναϊκό και επειδή το περσινό... κάζο από την Οντένσε δεν έχει ξεχαστεί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει τους παίκτες του με απόλυτη συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος και να πάρει παράλληλα η ομάδα μία βαθιά οικονομική ανάσα από τα «σίγουρα» 2,5 εκατομμύρια.

Χωρίς τρεις στη Γκλασκώβη

Καπίνο, Σο και Πίντο δεν θα βρεθούν στην Σκωτία, όπου η αποστολή αναμένεται να φτάσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος με την πρώτη προπόνηση στο «Fir Park» να γίνεται την Δευτέρα στις 21:00. Όσον αφορά τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γόντικα, δεν θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, αλλά θα βρεθούν στην Γλασκώβη το απόγευμα της Δευτέρας για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Τριφυλλιού.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου