27 Ιουλίου 2012

61χρονος έβαλε φωτιά σε θαμώνα μπαρ και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη

Εικόνες φαρ ουέστ εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα μπαρ στο κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο. Ένας 61χρονος θαμώνας πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο ιδιοκτήτη, ενώ νωρίτερα είχε βάλει φωτιά σε θαμώνα, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr όλα έγιναν περίπου στις 3:45 το πρωί. Ο δράστης, ο οποίος εργάζεται στο ναυπηγείο του Νεωρίου, αρχικά είχε διένεξη με πολιτικό μηχανικό του νησιού, ηλικίας περίπου 53 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 61χρονος βγήκε από την τουαλέτα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με οινόπνευμα. Κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μηχανικού, τον περιέλουσε με το οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά.

Οι θαμώνες και το προσωπικό προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο άντρα που φλεγόταν. Ένας από αυτούς που έσπευσαν σε βοήθεια ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Όμως η αντίδραση αυτή έκανε έξαλλο τον δράστη και ο 61χρονος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη στον στήθος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο δράστης συνελήφθη στις 6 το πρωί στην περιοχή του Γαλησσά.

Ο μηχανικός τον οποίον ο δράστης περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Σύρου.

Εκεί μεταφέρθηκε και ο 42χρονος επιχειρηματίας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου