26 Ιουνίου 2012

Ο Ιτούδης στον πάγκο του ΠΑΟ!



Αλλαγή ρότας 180 μοίρες στο θέμα του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι θα κατευθύνονταν σε μια «άγνωστη» γι’ αυτούς περίπτωση, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά το τελευταίο διήμερο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamesports.gr στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ως head coach για την ερχόμενη περίοδο ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η συμφωνία του επί σειρά ετών συνεργάτη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα επιβεβαιωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απόψε στο τελικό ραντεβού που θα έχει μαζί του ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι λόγοι που οδηγούν τις δυο πλευρές σε συμφωνία είναι οι εξής:

1) Ο Ομπράντοβιτς , όπως όλα δείχνουν, δεν θα εργαστεί πουθενά την προσεχή περίοδο και ως εκ τούτου ο Δημήτρης Ιτούδης καθίσταται αυτομάτως διαθέσιμος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Γιαννακόπουλος ,έχοντας εκτιμήσει ιδιαίτερα τη δουλειά του Ιτούδη τον θεωρεί άριστη λύση για τον πάγκο του νέου Παναθηναϊκού. Μάλιστα κατά την πρώτη συνάντησή τους οι δύο άνδρες συμφώνησαν για το σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν.
2) Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είχε βολιδοσκοπηθεί απ΄τον Παναθηναϊκό για τη θέση του προπονητή ανακοίνωσε στον κύριο Γιαννακόπουλο την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του ως μπασκετμπωλίστας για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο. Άρα το σενάριο της προπονητικής του πρεμιέρας παίρνει αναβολή. Σημειώνεται ότι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν τον Δημήτρη Ιτούδη τον οποίο θεωρούν έναν από αυτούς μετά την πολύχρονη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας δίπλα στον Ομπράντοβιτς.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου