28 Ιουνίου 2012

Συμφώνησε ο Ρατάιτσακ και έφυγε για τη Γερμανία

Μια ανάσα από την πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Γερμανό τερματοφύλακα Μίκαελ Ρατάιτσακ να συμφωνεί για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Γερμανός γκολκίπερ έφτασε το πρωί της Τετάρτης (27/06) στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια μετέβη στην Τρίπολη όπου παρέμεινε το βράδυ ενώ σήμερα (28/06) το πρωί επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις όπου έμεινε ενθουσιασμένος από όσα συνάντησε εκεί.

Μετά την προφορική συμφωνία, ο Ρατάιτσακ αναχώρησε για την Γερμανία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και να επιστρέψει το Σάββατο (30/06) για να ενσωματωθεί στην αποστολή στο Καρπενήσι.

Ο Ρατάιτσακ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, στην οποία ωστόσο ο Ρατάιτσακ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ καθώς οι συμμετοχές του είναι στην Τσβάιτελιγκ (79) και στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος (53).

Ο Ρατάιτσακ, ο οποίος θα στείλει από τη Γερμανία υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, θα αποτελέσει μαζί με τους Μπαντή και Γεωργακόπουλο μια ισχυρή τριάδα γκολκίπερ.

Το βιογραφικό του Ρατάιτσακ

Ο Μίχαελ Ρατάιτσακ είναι 30 ετών (16/4/1982) έχει ύψος 1,89 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Σάλκε. Το 1996 πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες της Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώ το 2001 άρχισε να παίζει στην δεύτερη ομάδα των Βεστφαλών. Το 2003 πήγε στην Άλεν, που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά έπαιξε μολις επτά ματς σε δύο χρόνια. Το 2005 μετακόμισε στην Ροτ Βάις Έρφουρτ, μετρώντας 29 συμμετοχές. Το 2007 υπέγραψε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ τη σεζόν 2009-10 αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Την φετινή σεζόν είχε 23 συμμετοχές.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου