26 Ιουνίου 2012

Εξετάζει Μπαρμπαρούση ο Παναθηναϊκός



Την περίπτωση του νεαρού ομογενή επιθετικού από την Νέα Ζηλανδία, Κώστα Μπαρμπαρούση, εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο 22χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην ρωσική Αλάνια Βλαντικαφκάζ (σ.σ. η μεταγραφή του κόστισε 600.000 ευρώ), έχει προταθεί στους πράσινους εδώ και καιρό και η περίπτωση του εξετάζεται με προσοχή από το τεχνικό επιτελείο του Τριφυλλιού.

Ο Μπαρμπαρούσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας και θα μπορούσε να έχει δώσει το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά την τελευταία στιγμή "κόπηκε" από την τελική επιλογή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του.

Είναι γρήγορος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Πριν την Αλάνια Βλαντικαφκάζ αγωνιζόταν στην Αυστραλία με τη φανέλα της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, με την οποία κατέκτησε και τον τίτλο πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Εκείνη την χρονιά πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 6 άσιστ σε 33 παιχνίδια.

Όλα αυτά κάνουν την περίπτωση του ενδιαφέρουσα και αυτός είναι κι ο λόγος που στον Παναθηναϊκό την εξετάζουν. Εάν τελικά ανάψει το πράσινο φως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τότε αυτό θα έχει γίνει διότι θα πρόκειται για έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία, φθηνό και με καλές προοπτικές. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν είναι ένας παίκτης που προορίζεται για βασικός ευθύς εξ αρχής.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου