27 Ιουνίου 2012

Παναθηναϊκός:Κάρτες Διαρκείας 2012-2013


Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο για τον τρόπο που θα λειτουργεί εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου και της παρέας του, οι οποίοι βγήκαν μπροστά την κρίσιμη ώρα, ούτως ώστε να σωθεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Σε αυτό, γίνονται γνωστές οι τιμές εισόδου στο σωματείο αλλά και οι παροχές για τα μέλη όσων αποφασίσουν να συνδράμουν στην διάσωση του «τριφυλλιού».

Πιο αναλυτικά, στο ενημερωτικό δελτίο αναφέρεται:

Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει ένα από τα πέντε επίπεδα συμμετοχής που έχουν αναπτυχθεί, ξεκινώντας από τη βάση που είναι το GREEN, είτε να επιλέξει τα πιο εμπλουτισμένα σε παροχές SILVERGREEN και GOLDENGREEN, ή τα διακεκριμένα PLATINUMGREEN και DIAMONDGREEN.

Κάθε Συμμέτοχος έχει το ίδιο δικαίωμα ψήφου, μίας ψήφου, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα επιλέξει.
Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες παροχές, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο συμμετοχής, τόσο περισσότερες και μεγαλύτερης αξίας (οικονομικής και συναισθηματικής φύσης) είναι και οι παροχές που δίνονται.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα επίπεδα συμμετοχής διαφοροποιούνται ως προς την αξία εγγραφής που είναι υποχρεωτική, το δικαίωμα αγοράς Κάρτας Διαρκείας σε συγκεκριμένη κατηγορία τιμής και τα λοιπά προνόμια που παρέχονται σε σχέση με την Ομάδα. Δείτε δίπλα πως διαμορφώνεται η εγγραφή ανά επίπεδο και η κατηγορία τιμής Κάρτας Διαρκείας.

Green= 175€ κόστος. Με εισιτήριο διαρκείας αξίας 75-100€ στις θύρες: 3,5,6,12,13,15 και21.

Silver Green= 280€ κόστος. Με εισιτήριο διαρκείας 220€ 7Α, 8, 10 και 11.

Golden Green= 700€ κόστος. Με εισιτήριο διαρκείας αξίας 300€ στις θύρες: 7Β, 9, 26 και 28.

Platinum Green= 4.200€ κόστος. Με εισιτήριο διαρκείας αξίας 800€ στις θύρες: 29 και 31.

Diamond Green= 7.000€ κόστος. Με δύο εισιτήρια διαρκείας αξίας 1500€ στα VIP.

• Οι τιμές των Καρτών Διαρκείας είναι ειδικές και ισχύουν μόνο εφόσον ο φίλαθλος έχει εγγραφεί στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
• Η αγορά Κάρτας Διαρκείας είναι προαιρετική και αφορά σε μία κάρτα ανά εγγραφή, εκτός από το DIAMONDGREEN που έχει δικαίωμα αγοράς έως δύο καρτών σε ειδική τιμή.

Φυσικά, όσο πιο… ψηλά στη λίστα, τόσο περισσότερα προνόμια θα έχει το κάθε μέλος. Από γνωριμίες με τους παίκτες, μέχρι ταξίδια στο εξωτερικό με την αποστολή της ομάδας, βράβευση του MVP του αγώνα, αναμνηστικά δώρα και πολλά άλλα, ενώ όλα τα μέλη, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑΣ ΨΗΦΟΥ για να εκλέγουν διοίκηση.

Τέλος, για όσους δεν μπορούν να δώσουν τόσα χρήματα για να είναι μέλη ή δεν θέλουν να είναι μέλη, υπάρχουν και δύο υποκατηγορίες. Η πρώτη λέγεται e-member και η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά με την προσφορά των 20€ και η άλλη ονομάζεται «Δωρεά» και οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει από 100€ και πάνω, όσο θέλει, ανώνυμα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου