9 Μαΐου 2012

Πάει Ολυμπιακό ο Πασιένσια


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα έχει δεχθεί κλήση από τους "ερυθρόλευκους" προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα για συζητήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο πορτογαλικός Τύπος από την πλευρά του, διατείνεται πως ο 43χρονος τεχνικός ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να αφιχθεί στην Αθήνα!Ο ίδιος φέρεται να έχει απαντήσει καταφατικά, θεωρώντας πως μέσω του Ολυμπιακού και την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ δύναται να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Η "O Jogo" στο σημερινό της φύλλο υποστηρίζει, ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ξεναγηθεί απόψε στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου στου Ρέντη, θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει διά ζώσης την φιέστα πρωταθλήματος στο "Καραϊσκάκη".

Η ιστοσελίδα DN δίνει ακόμη νέα διάσταση στο ρεπορτάζ, τονίζοντας πως ο Πασιένσια θα υπογράψει απόψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα των Πορτογάλων περί συμφωνίας και επικείμενης άφιξης του Πασιένσια στην Ελλάδα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου