24 Απριλίου 2012

Silvio Berlusconi :Μέχρι και πτυχιούχες του πάσαραν

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις των καυτών συνομιλιών μεταξύ των πρωταγωνιστών των περιβόητων πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα». Μετά τις τηλεφωνικές υποκλοπές στις οποίες η Ρούμπι ακούγεται να κάνει λόγο για πακτωλό χρημάτων από τον Σίλβιο, η Repubblica αποκαλύπτει συνομιλίες από το 2010 με πρωταγωνίστρια την περιφερειακή σύμβουλο και «ενίοτε προαγωγό» Νικόλ Μινέτι, η οποία προμήθευε κορίτσια για τα πάρτι, χωρίζοντάς τα σε κατηγορίες όπως «πόρνες» και «λίγο πιο σοβαρές». «Έρωτα της ζωής μου (love of my life)» ακούγεται να αποκαλεί- στα αγγλικά- τον Σίλβιο η Νικόλ Μινέτι σε ένα από τα τηλεφωνήματα που αντάλλασσαν με θέμα τα πάρτι. Στην ίδια συνομιλία, η Μινέτι, ρωτά τον Καβαλιέρε: «Μπορώ να φέρω μια κοπέλα; Πολύ όμορφη. Στο δεύτερο πτυχίο». «Τέλεια» ακούγεται να απαντά- ολίγον κουρασμένος- ο Μπερλουσκόνι.
Η Νικόλ ασχολείται επισταμένως με την διοργάνωση των «μπούνγκα-μπούνγκα»: συζητά τις αμοιβές, αλλά και την κατάλληλη…αμφίεση για τις βραδιές στην βίλα Άρκορε στο Μιλάνο, βραδιές τις οποίες πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «διαγωνισμούς μπουρλέσκ».
Η προαγωγός του Σίλβιο ακούγεται να λέει ότι σκοπεύει να ντυθεί καθηγήτρια, «με γυαλιά, ζαρτιέρες και σέξι εσώρουχα».
Επίσης επιδίδεται σε ένα ιδιότυπο «κάστινγκ» διαχωρίζοντας τις καλεσμένες των πάρτι σε «πόρνες», σε «απελπισμένες από την Λατινική Αμερική» και σε «λίγο πιο σοβαρές» όπως η Μπάρμπαρα Φατζιόλι.
Προηγήθηκαν οι αποκαλύψεις της Μαροκινής χορεύτριας Ρούμπι για τα 5 εκατ. ευρώ που φέρονταν διατεθειμένος να της δώσει ο Καβαλιέρε, με αντάλλαγμα να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου