16 Απριλίου 2012

Ο Καμμένος τα χώνει μέσω fb


Με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την Tριμερή για επιθυμεί την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει στη σελίδα του στο facebook “Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης οι υποτελείς της τρόικας Βενιζέλος-Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα από τις κομμένες συντάξεις και μισθούς των Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης των κομμάτων άρχισαν των προπαγάνδα.

Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τούς εργολάβους του δημοσίου και τούς νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν από την προπαγάνδα των συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ”

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου