14 Απριλίου 2012

Η Dell λανσάρει νέες οθόνες


Η Dell διαθέτει μια πλήρη σειρά οθονών, με διαστάσεις από 17 έως 30 ίντσες, για κάθε χρήση, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επιλογής της οθόνης που ταιριάζει στις απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας, την άνετη εργασία, και μια συνολικά ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας. Το σύνολο των οθονών της Dell, καλύπτονται από εγγύηση τριών ετών Dell Next Business Day με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την παραγωγικότητα ή την ψυχαγωγία των κατόχων της. Η σειρά οθονών UltraSharp από την Dell, αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας υψηλή απόδοση με τεχνολογίες PremierColor, για ζωντανή ακρίβεια γραφικών και IPS, για την καλύτερη δυνατή γωνία θέασης, καθώς και διαστάσεις έως 30”.

Επιλεγμένα μοντέλα της σειράς, όπως οι οθόνες Dell U2312HM και Dell U2212HM, περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όπως τη δυνατότητα αλλαγής από οριζόντιο σε κάθετο προσανατολισμό (εφαρμογή ιδιαίτερα εύχρηστη για περιήγηση σε web sites και ανάγνωση κειμένων μεγάλης έκτασης), dynamic contrast 2 εκατ. προς 1 και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση για απεικόνιση HD βίντεο. Οι οθόνες αυτής της σειράς είναι ιδανικές για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, όπως μηχανικοί και αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, φωτογράφοι, ερευνητές και οικονομικοί αναλυτές.

Η νέα σειρά οθονών Ultra-Thin Dell S2230MX και S2330MX της Dell με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, χαρακτηρίζονται από προφίλ εξαιρετικά μικρών διαστάσεων, εξοικονομώντας χώρο ενώ ταιριάζουν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο ή οικιακό γραφείο. Διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής της κλίσης της οθόνης, ενώ η υψηλή φωτεινότητα, ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης (μόλις 2 ms) και η Full HD 1920x1080 ανάλυσή τους, παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία εικόνας για φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια. Η οθόνη ST2220T αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση της Dell με διαγώνιο 21,5’’ και ενσωματώνοντας τεχνολογία touch αποτελεί μια οθόνη που πραγματικά αλληλεπιδρά με τους χρήστες της.

Διαθέτει IPS τεχνολογία, πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης συμπεριλαμβανομένης HDMI και 4 USB, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες κλίσης (έως και απόλυτα οριζόντια) επιτρέποντας τη μέγιστη αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας αφής. Οι ενθουσιώδεις φίλοι του gaming έχουν στη διάθεσή τους την οθόνη 3D, full HD 23” AW2310 Alienware, που τους παρέχει μια νέα εμπειρία τρισδιάστατης απεικόνισης και ψυχαγωγίας.

Πηγή: Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου