12 Απριλίου 2012

Το και καλά πρότυπο γυναίκας Αντζελίνα απατά τον Μπραντ Πιτ και το ομολογεί!


Σοκ και θυμός ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Πιτ την ομολογία της Αντζελίνα ότι τον έχει απατήσει με έναν από τους πρώην εραστές της. Και ότι συνεχίζει να το κάνει κάθε φορά που... βρίσκονται στην ίδια πόλη. Εκείνος απείλησε να τερματίσει την σχέση τους. Και εκείνη του είπε να σκεφτεί τα παιδιά. Ότι δηλαδή θα συνέβαινε σε οποιοδήποτε ζευγάρι αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

Όλα αυτά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Αμερικάνικου γκόσιπ περιοδικού, το οποίο γενικά προσπαθεί να μην δημοσιεύει ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις για το ζεύγος Πιτ, μετά από σχετική αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων που αναγκάστηκε να τους πληρώσει.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το περιοδικό «Η Αντζελίνα έκανε αρκετό διαλογισμό τελευταία και αποφάσισε πως το πιο υγιές πράγμα που θα μπορούσε να κάνει είναι να αφήσει όλα τα μυστικά της ελεύθερα. Όταν όμως είπε το συγκεκριμένο στον Μπραντ, εκείνος της απάντησε ότι αν δεν ήταν στη μέση τα παιδιά, θα είχε φύγει εδώ και καιρό. Κάτι που εκείνη πάντα υποψιάζονταν. Αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Η συζήτηση κατέληξε με τον Μπραντ να φεύγει από το σπίτι και την Αντζελίνα να βάζει τα κλάματα».

Όσον αφορά την ταυτότητα του μυστικού εραστή της Τζολί, οι πιθανότητες είναι να είναι είτε ο Τζόνι Λι Μίλερ, είτε ο Μπίλυ Μπομπ Θόρτον. Αφού και με τους δυο διατηρεί καλές σχέσεις, παρόλο που κανείς τους δεν μένει στο Λος Άντζελες.
Τι να σου κάνουμε ρε Μπραντ που δεν σου άρεσε η Άνιστον

πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου