29 Απριλίου 2012

Σενάρια για Μάντζιο και Ολυμπιακό!


Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο φόρ του ΟΦΗ μένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του, καθώς φαίνεται ότι θα παραχωρήσει ένα εκ των Μιραλάς ή Τζιμπούρ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία του έμπειρου επιθετικού για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται στις 200 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο θα αναζητάει στράικερ, από τη στιγμή που ο Ντιόγκο, πιθανότατα, θα αποχωρήσει, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο πώλησης ενός εκ των Μιραλάς και Τζιμπούρ. Αλλωστε, αμφότεροι απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους και το σενάριο παραχώρησης ενός εκ των δυο είναι υπαρκτό. Ετσι από τη στιγμή που επιστρέφει ο Μήτρογλου και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση του Πάντελιτς, ο Μάντζιος, μάλλον, χωρά στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.



«Μνηστήρες» και για Ταυλαρίδη

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Στάθης Ταυλαρίδης φαίνεται να αποκτά άλλους δυο μνηστήρες. Αυτοί είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η Skoda Ξάνθη, ενώ ο παίκτης φαίνεται να έχει προτάσεις από την Κύπελο και από το εξωτερικό.Ο Ταυλαρίδης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο παίκτης επιθυμεί να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του μέχρι τις 15 Μαΐου.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου