13 Απριλίου 2012

Στέλνει ταλέντα ο Βενγκέρ


Οι καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούν ευεργετικές, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ έχει προτείνει παίκτες από την ομάδα U-20 στους πρωταθλητές Ελλάδας. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», ο οποίος αρέσκεται στο να βγάζει νέα ταλέντα και να δουλεύει μαζί τους, έχει προτείνει στον Ολυμπιακό παίκτες 18-19 ετών ως δανεικούς που δουλεύουν στα τμήματα της Άρσεναλ.

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει τον Ζερνάντ Μεντί, ο οποίος θεωρείται ως ο νέος Γουόλκοτ. Ο 19χρονος άσος αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και είναι βασικός στην ομάδα Νέων. Επίσης στη λίστα είναι και ο Αλμπάν Μπινιάκου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στο κέντρο.

Ο Τζέφρι Μονακάνα, είναι μια ακόμη περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, με τον 18χρονο άσο να αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος. Παράλληλα, ο 21χρονος Ρας Μέρφι, που αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ενώ τελευταίο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Νικόλας Γενάρης, ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο και παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου