13 Απριλίου 2012

Μαρία Μενούνος: Είμαι Ελληνίδα


Εθνικά υπερήφανους μας έκανε η Μαρία Μενούνος, όταν δήλωσε την ταυτότητά της στο κοινό του αμερικανικού «Dancing with the stars» φωνάζοντας δυνατά: «I’m Greek!», ενώ ήταν σκαρφαλωμένη στην πλάτη του παρτενέρ της. Ο κόσμος που είχε κατακλύσει το απέραντο στούντιο την αποθέωσε. Η στάση της αυτή ενθουσίασε τους ελληνικής καταγωγής σταρ φίλους της που ήταν μαζεμένοι εκεί για να παρακολουθήσουν το χορευτικό σώου. Ανάμεσά τους, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Ουίλσον, οι οποίοι ενθουσιασμένοι ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα, με την κίνηση της φίλης τους μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, αν και τραυματισμένη, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της την κριτική επιτροπή και όσους παρακολούθησαν το τέταρτο live του σώου. Η Μαρία Μενούνος, που χόρεψε ένα εκπληκτικό τανγκό αφήνοντας άναυδο το κοινό, κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως και στη βαθμολογία, που κυμάνθηκε στα υψηλότερα επίπεδα.

Όταν λοιπόν μέλος της κριτικής επιτροπής που γνώριζε το πρόβλημά της τη ρώτησε αν πονάει, τότε ήταν που η Μαρία σκαρφάλωσε στην πλάτη του χορευτή που τη συνόδεψε στο νοσταλγικό ταγκό και αντί άλλης απάντησης ή σχολίου γύρισε την πλάτη στην πλατεία και απευθυνόμενη στο κοινό φώναξε «I’m Greek!».

Ήταν μια συμβολική πράξη αυτή της Μαρία Μενούνος. Αντί να απαντήσει στο αν πονάει το πόδι της, δήλωσε πως είναι Ελληνίδα θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι Έλληνες, όσο σκληρά κι αν δοκιμάζονται, δεν λυγίζουν και αντιπαρέρχονται με σθένος όλες τις δυσχέρειες.

Η στάση της αυτή σχολιάστηκε με θετικά σχόλια παντού στο Διαδίκτυο και ήταν μια αξιέπαινη πράξη αυτές τις ώρες που δοκιμάζεται σκληρά ο λαός μας.

πηγή:espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου