31 Μαρτίου 2012

Κουνάει μαντήλι ο Ντελ Πιέρο?


Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε λεπτομέρειες. Μπλάκμπερν και ΚΠΡ έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στην προσπάθειά τους αυτή.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό του δημοσίευμα το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "Sky Sports", στο κυνήγι της απόκτησής του θα πρέπει να υπολογίζεται πλέον και η Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι διατεθειμένος να βγάλει ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία των Λονδρέζων για να ντύσει στα κόκκινα το σύμβολο της Γιουβέντους.
Η Άρσεναλ έχει έτοιμη μία εκπληκτική προσφορά για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο", ανέφερε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο μέσο, με την είδηση αυτή να προκύπτει λίγες ημέρες μετά τις φήμες για ισχυρό ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον "Πιντουρίκιο".

Ανεξάρτητα πάντως από τη μάχη των μνηστήρων, το σίγουρο είναι πως ο Ντελ Πιέρο δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να παραμείνει κάτοικος Τορίνου, αν λάβουμε υπόψη και τις τελευταίες δηλώσεις του αδερφού του (και μάνατζέρ του) Στέφανο:

"Νομίζω ότι μετά από 20 χρόνια στη Γιουβέντους και έχοντας θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του συλλόγου για να υπογράψει νέο συμβόλαιο από τον περασμένο Φλεβα΄ρη, είναι τώρα πολύ δύσκολο να παραμείνει στην Ιταλία.

Δεν είμαστε κοντά σε κάτι αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να παίζει στη Serie A. Δεν κάνουμε περιορισμούς. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τον Αλεσάντρο είναι το σχέδιο που έχει η κάθε ομάδα στο μυαλό της", δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή:sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου