29 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη του Ευ. Βενιζέλου στην Κύπρο


Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει από αύριο διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Πρόκειται για την πρώτη εκτός συνόρων επίσκεψή του, έπειτα από την ανάληψη της ηγεσίας του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει την Παρασκευή σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει οκτώ συναντήσεις μέχρι τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πρωτίστως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο, αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου στη Βουλή των αντιπροσώπων.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με το Γ.Γ. του ΑΚΕΛ 'Αντρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 3.30 το απόγευμα, ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στο κτίριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής όπου θα συνομιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Συλλούρη και στη συνέχεια με τη Γ.Γ. των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.

Πηγή:newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου