1 Ιουνίου 2013

Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της επόμενης περιόδου, όπου περιλαμβάνονται και αρκετές αποχωρήσεις. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι κοντά στην ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφικών του κινήσεων με την απόκτηση των Μπαϊράμι και Μπεργκ, ωστόσο στο πλάνο των ανθρώπων του Τριφυλλιού περιλαμβάνονται και αρκετές αποχωρήσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, με τον Νίκο Νταμπίζα ήδη να έχει αρχίσει επαφές με τους παίκτες που είναι προς... αποχώρηση.

Οι Κουίνσι, Φορναρόλι και Βελάσκες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά. Οι εκπρόσωποί τους αλλά και μάνατζερ που λειτουργούν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού "σαρώνουν" τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική προκειμένου να βρουν ενδιαφερόμενες ομάδες, με το Τριφύλλι να μην έχει οικονομικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το "Goal", για την επόμενη σεζόν δεν υπολογίζονται και οι Βιτόλο - Τοτσέ. Στον Ισπανό αμυντικό μέσο προτάθηκε μεγάλη μείωση στο συμβόλαιο του και οι πιθανότητες για θετική εξέλιξη είναι ελάχιστες, ενώ ο φορ του Τριφυλλιού ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Ο εκπρόσωπος του Χαμπίμπ Σο, ενημερώθηκε ότι υπήρχαν αρκετά παραπτώματα συμπεριφοράς του Σενεγαλέζου στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς επίσης και ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη θέση. Για τον Αφρικανό μέσο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ και στον Παναθηναϊκό δεν θα έλεγαν "όχι" σε μια πρόταση κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει μείνει ελεύθερος, το ίδιο και ο Στέργος Μαρίνος (ενδιαφέρεται η ΑΕΚ) στον οποίον δεν θα γίνει τελικά πρόταση ανανέωσης καθώς αποφασίστηκε να αποκτηθεί αριστερός μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουχούμη.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να παραμείνει στην ομάδα ως back up του Μάρκους Μπεργκ, αρκεί να δεχθεί την μείωση που του έχει προταθεί. Όσον αφορά την περίπτωση του Πίντο, υπάρχει ενδιαφέρον από την Ουκρανία και στο Τριφύλλι δεν θα έλεγαν "όχι" σε μια ενδεχόμενη πρόταση.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου