31 Ιανουαρίου 2013

Αδωνις: Χάνουμε χρόνο για τις τρίχες τις Κωνσταντοπούλου

Με τον δικό του τρόπο επέλεξε να σχολιάσει την συμπεριφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 είπε πως η κυρία Κωνσταντοπούλου με τον τρόπο της καθυστερεί το έργο της Επιτροπής λέγοντας πως «χάνουμε χρόνο για τις τρίχες της Κωνσταντοπούλου».
Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στηριζόμενη σε μία παραπολιτική είδηση ελληνικής ενημερωτικής ιστοσελίδας πως εντός της Βουλής λέγεται πως η κυρία Κωνσταντοπούλου με την συμπεριφορά της κινδυνεύει να μην αποφύγει το… ξύλο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε άμεσα και έθεσε προ των ευθυνών τους τα μέλη της Επιτροπής αλλά και τον πρόεδρο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη για την σωματική της ακεραιότητα.
«Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει. Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο» τόνισε η βουλευτής, ενώ φέρεται σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ζήτησε και την «παραδειγματική τιμωρία του δημοσιογράφου που έγραψε την συγκεκριμένη είδηση».

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου