30 Ιουλίου 2012

Αποκλεισμός σοκ για Ισπανούς, εύκολα οι Βρετανοί!

Με ηγέτη και σκόρερ τον Ράιαν Γκιγκς η Μ.Βρετανία επικράτησε 3-1 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τη στιγμή που η Ισπανία υπέστη ήττα σοκ από την Ονδούρα με 1-0! Ο Ράιαν Γκιγκς με κεφαλιά στο 16' έβαλε μπροστά τους διοργανωτές, ωστόσο ο Ρασίντ στο 60' έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 73' και το 76' οι Σινκλέρ και Στάριτζ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Από την άλλη, οι Ισπανοί δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Ονδούρα, παρά το γεγονός πως ήταν το φαβορί. Το γκολ του Μπένγκτσον στο 7' ήταν αρκετό για να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, με τους «φούριας ρόχας» να μένουν χωρίς βαθμό στα πρώτα δύο ματς και να αποκλείονται από την συνέχεια του τουρνουά.

Οι συνθέσεις:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Στιούαρτ Πιρς): Μπάτλαντ, Τέιλορ, Κόλκερ, Κλέβερλι, Αλεν, Μπέλαμι (83΄ Κορκ), Γκιγκς (72΄ Σινκλέρ), Τόμκινς, Ρίτσαρντς, Ράμσεϊ, Σόρντελ (46΄ Στάριτζ).

Η.Α.Ε.: (Μαχντί Ρεντά): Κασέιφ, Χουσαΐν (51΄ Σουρούρ), Αχμάντ, Αμπντουλραχμάν Α., Αλ-Καμαλί, Ματάρ (72΄ Αχμέντ Αλί), Χαλίλ, Εσμαέλ (79΄ Φαρντάν), Σανκούρ, Αμπντουλραχμάν Ο., Έισα.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Μίγια): Ντε Χέα, Ντομίνγκεθ, Μαρτίνεθ Z. (83΄ Τέγιο), Αλμπα, Λόπεθ, Μουνιαΐν, Μάτα, Κόκε (46΄ Ερέρα), Μοντόγια, Μπότια, Ίσκο (66΄ Ροντρίγκο).

ΟΝΔΟΥΡΑ (Λουΐς Σουάρες): Μεντόσα, Κρισάντο, Φιγκερόα, Βελάσκες, Περάλτα Α., Μαρτίνες, Μπένγκτσον (81΄ Λοθάνο), Νάγιαρ (57΄ Μεχία), Εσπινόσα (72΄ Περάλτα Ο.), Λεβερόν, Γκαρίντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου